Smart teknologi hjälper till att moderera innehåll

by Magnus Enderstein - 29/01/2020 - 08:27

Att ha kontroll på inlägg och innehåll på sajter är ett tidskrävande arbete. 

Nu finns det  det smart teknologi som upptäcker missbruk i realtid på online-plattformar och som kan uppmuntra positivt engagemang, stoppa negativa beteenden och på så sätt hålla en “community” i det skick utgivaren önskar.

Detta menar företaget Spectrum Labs’ enligt ett pressmeddelande.

Spectrum Labs har utvecklat ett förvånansvärt noggrant kontextuellt AI-system som identifierar “förgiftande” beteenden som hat, radikalisering, hot och andra fula beteenden som driver användare bort från online-miljöer. Enligt pressmeddelandet

 


 

DPLOJ KOMMENTAR: 

Vi jobbar själva med utveckling, teknologi och processer som förbättrar kvaliteten och arbetsflöden inom innehållsproduktion så vi följer och testar ofta teknologi som denna. 

written by

DPLOJ